Reggae Nation

Reggae From Around The World. Catch the Vibes!


minutt kan ha kommet fra å kjøpe fotballdrakter
Jeff Schlupps utjevning i det 81. minutt kan ha kommet fra å slippe inn for mange 'laterale frispark', som Mourinho beklaget da Spurs droppet poeng sent mot Newcastle og West Ham tidligere på sesongen, men uten tvil ble de straffet for å ha gitt initiativet ganske så lett.
Spillet hadde vært helt til slutt til det punktet, med Eberechi Eze og Wilfried Zaha som forårsaket Spurs-problemer, men etter det 35. minutt klarte Spurs bare ett målforsøk til Palace til slutt utlignet. De inviterte presset som førte til Schlupps mål, og oppmuntret hjemmelaget og de 2000 fansen inne i Selhurst Park for første gang siden 7. mars da Palace søkte en konkret avkastning for arbeidstakten og arbeidet.
fotballdrakter på nett
Spurs begynte bare å spille igjen når ledelsen deres var forsvunnet, og snappet nesten de tre poengene sent da Eric Dier fikk et frispark som var stoppet, glimrende reddet av Guaita. I sannhet savnet de muligheten til å sikre resultatet lenge før.
fotball drakter
Selv om en slik konservatisme bar kjennetegnene til en klassisk taktisk tilnærming fra Mourinho, som det var tydelig i å ta syv poeng fra Manchester City, Chelsea og Arsenal, insisterte 58-åringen at denne avgjørelsen om å lene seg tilbake og prøve å se spillet ute ikke var hans design.
kopen voetbalshirts
Spurs er et annet tilbud i disse dager, og nesten helt sikkert til det bedre gitt at de ville avslutte søndag enten på toppen av tabellen eller på andreplass med Liverpool som spiller Fulham over hele hovedstaden. Men for å bli der de neste månedene, må Spurs helt sikkert trenge å vise et ønske om å avslutte lag med noe mer enn defensiv motstandsdyktighet.

fotballdrakter med navn
kjøpe fotballdrakter
fotballdrakter med trykk
kjøpe fotballdrakter på nett
fotballdrakter eget trykk

Views: 6

Reply to This

Members

Reggae Nation on Surf Roots TV

Check out the Reggae Nation playlist on Surf Roots TV! Featuring the hottest music videos from Jamaica and around the world. Download the Surf Roots TV App on Roku, Amazon Fire, Apple TV, iPhone & Android

@REGGAENATION ON INSTAGRAM

BIG UP

© 2024   Created by Reggae Nation.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service